Echipa noastră

O echipă, unde conștiinciozitatea, acuratețea, bunăvoința sunt la ordinea zilei. Ne caracterizează verva creației și satisfacția lucrului bine făcut. Creăm și perseverăm pentru a excela, pentru că se știe, că munca făcută cu dăruire duce la perfecțiune, iar nouă membrilor echipei „Târgoviște” Liliana Juc, Marta Moiseev, Violeta Lisnic, Natalia Caruntu, Natalia Minciuna, Ludmila Enachi, Argentina Fron, ne place să facem lucrurile obișnuite în modul extraordinar! 

LILIANA JUC, șef filială

LILIANA JUC, șef filială – de aproape 20 ani cu povești, abordări interesante, concepte inedite de evenimente, Teatrul de păpuși „Bibliopicii”, „Curioșii”, „Micii europeni”, „Ecolectură”, „Să vorbim și să scriem corect”, „Învățăm să creăm povești digitale, etc. Îmbogăţindu-și propria lume interioară, reușeștesă colorez și lumea celor cu care interacționez.

MARTA MOISEEV, șef serviciu

MARTA MOISEEV, șef serviciu – punctuală, ordonată, completează, supraveghează (tabele, indicatori statistici) cu „ochi ageri”. Execută și reacționează promt la tot ce i se încredințează, cu implicare în orice proiect sau programe de bibliotecă. Desfășoară serviciul „Exploarăm aplicații”, versată în materie de noi tehnologii. Are abilități de formator, cu multă răbdare explică, formează, învață.

VIOLETA LISNIC, șef sector

VIOLETA LISNIC, șef sector – nu are niciodată ziua de muncă normată, cu discernământ execută orice sarcină, creează capodopere, unde pune ea mâna vorba ceea, „pune și dumnezeu mila”. Conștiincioasă, punctuală, confecționează și cele mai frumoase păpuși de deget, acareturi, decorațiuni, transmite această artă mai departe prin serviciul „Meșterița”. Coordonează și călăuzește copii în cadrul Programului de lectură „Chișinăul Citește” și Concursului de lectură „Bătălia Cărților”.

NATALIA CARUNTU, șef sector – inventivă și creativă din fire, cu multă inițiativă în lucruri frumoase. Ei îi aparține ideea de a decora tavanul și cortina bibliotecii conform anotimpului. Are spirit de echipă și mult zel în ceea ce face.

NATALIA MINCIUNA, bibliotecar

NATALIA MINCIUNA, bibliotecar – este însăși conștiinciozitatea, cu nesaț sorbește din ceea ce este nou, formându-și deprinderi și abilități ale unui bibliotecar modern. Atentă, grijulie cu utilizatorul, colegii, cu multă responsabilitate elaborează produse pline de eleganță.

LUDMILA ENACHI, bibliotecar

LUDMILA ENACHI, bibliotecar – atentă, receptivă, cu multă inițiativă și spirit de echipă. Susține noutățile bune, schimbările întru modernizare și progres, se adaptează ușor la ele, îi place să învețe și absoarbe străduitor ca un burete, fie că este vorba de un nou program, instrumente de grafică, etc.

ARGENTINA FRON, bibliotecar

ARGENTINA FRON, bibliotecar – socializează frumos cu colegii, are abordări interesante, ochiul artistic și responsabilitate în îndeplinirea sarcinilor de lucru.

Creativitatea este molipsitoare, ne unește dorul de a crea, de a ne racorda deosebit la noile necesități ale comunități, de a transmite dragostea noastră cititorului, prin Teatrul de păpuși „BIBLIOPICII”, ECOLectură, Povestea de seară pe Facebook, Explorăm aplicații, povești digitale. Colorând lumea celorlalți, ne colorăm propria lume!

LILIANA JUC

De la stânga la dreapta: Natalia Minciuna, bibliotecar; Violeta Lisnic, șef Sector Copii, Liliana Juc, Șef Filială, Marta Moiseev, șef Serviciu; Cristina Lupu, bibliotecar; Natalia Caruntu, șef Sector Științe și Cunoștințe
De la stânga la dreapta: Violeta Lisnic, șef Sector Copii, Natalia Minciuna, bibliotecar, Marta Moiseev, șef Serviciu, Natalia Caruntu, șef Sector Științe și Cunoștințe, Liliana Juc, Șef Filială