DIPLOME și CERTIFICATE 2019

Dezvoltarea profesională a echipei Târgoviște a fost confirmată prin certificate de calificare și obținere a unor abilități profesionale :

 • Certificat de participare pentru implicarea activă și pasiunea depuse în cadrul ATELIERULUI DE STORYTELLING, 23-24 aprilie 2019, Chișinău. Atelierul face parte din proiectul Fabrica de Povești: Proiect inter-generațional, finanțat prin programul european ERASMUS+ (Nr. referință proiect: 2018-1-RO01-KA104-047849). Doamnei Liliana Juc de la Biblioteca „Târgoviște”. 24 aprilie 2019.
 • Certificat de participare la atelierul „Comunicarea oficială. Repere de exprimare corectă” din cadrul proiectului „Atelierul Vorbiți corect, vorbiți românește!”, susținut financiar de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, organizat și desfășurat de către Asociația Obștească „LOGODAVA” la 21 august 2019, cu durata de 3 ore academice. Marta Moiseev. 21 august 2019. (Ministerul pentru Românii de Pretutindeni; Asociația Obștească „LOGODAVA”).
 • Certificat pentru participarea la Academia de Vară a Tinerilor Bibliotecari, ediția 2019, organizată de Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova (23-25 iulie 2019). Marta Moiseev. 2019. (Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova).
 • Certificat de participare la trainingurile Familiarizarea cu Programul de creare și editare video Windows Live Movie Maker, Familiarizarea cu Programul de înregistrări audio Audacity, Etapele de creare a unei povești digitale: Sudarea și editarea poveștii digitale, în număr de 25 de ore, în cadrul Serviciului Învățăm să creăm povești digitale. Marta Moiseev. 2019. (BM B.P.Hasdeu).
 • Certificat de participare la trainingurile Familiarizarea cu Programul de creare și editare video Windows Live Movie Maker, Familiarizarea cu Programul de înregistrări audio Audacity, Etapele de creare a unei povești digitale: Sudarea și editarea poveștii digitale, în număr de 25 de ore, în cadrul Serviciului Învățăm să creăm povești digitale. Natalia Caruntu. 2019. (BM B.P.Hasdeu).
 • Certificat pentru participare la evenimentul TALCIOK (științific): Știința descoperă, Inovarea dezvoltă, cercetarea valorifică, instruirea schimbă, vorbitorii construiesc (imagine), editorialul prezervă. Atelierul Liderism: De la Vis la Scop. Marta Moiseev. 29 ianuarie 2019. (BM B.P.Hasdeu).

O estimare a muncii sunt și certificatele de implicare activă și deosebită:

 • Certificat de participare foarte activă la Hora Științei Hasdeu, campanie de comunicare a științei, ediția a IV, 2019, consacrând 48 de ore de activități prin care a comunicat știința publicului divers (20 ore pentru pregătirea programului „Hora Științei Hasdeu 2019” și 28 de ore de aplicare practică a programului). (5)
 • Certificat de apreciere pentru implicarea activă și creativă în realizarea Programului Provocarea verii: Citește! Descoperă! Creează!, în număr de 216 ore. (6)

Reușitele și succesele noastre au fost încununate de diplome de excelență, de mențiune și onoare:

 • Diplomă de excelență pentru contribuții remarcabile la realizarea programului „Provocarea Verii”, prin caracterul inovativ, creativ și experiențial al conținutului, formelor și metodelor utilizate. Filialei „Târgoviște”. 2019. (BM B.P.Hasdeu).
 • Diplomă de excelență la Hora Științei Hasdeu, campanie de comunicare a științei, ediția a IV, 2019,pentru originalitate, creativitate, inovație în promovarea video a resurselor informaționale și a activităților științifice pe parcursul campaniei de comunicare a științei. Bibliotecii „Târgoviște”. 15 noiembrie 2019. (BM B.P.Hasdeu).
 • Diplomă de excelență pentru comunicarea științei prin diversitate, forme, metode, consecvență și originalitate și implicarea oamenilor de știință în cadrul campaniei de comunicare a științei, ediția a IV-a, 2019 Hora Științei Hasdeu. Bibliotecii „Târgoviște”. 15 noiembrie 2019. (BM B.P.Hasdeu).
 • Diplomă de mențiune pentru participare și contribuții inedite la inovarea activității; modele și abordări noi în elaborarea unor produse profesionale creative și utile comunității la Săptămâna Creativității și Inovației, ediția a V-a, 2019. Bibliotecii „Târgoviște”. 2019. (BM B.P.Hasdeu).
 • Diplomă de excelență Doamnei Director Liliana Juc (Liceul Teoretic „Dante Alighieri”).
 • Diplomă de onoare pentru rezultate excepționale și contribuție substanțială la dezvoltarea domeniului biblioteconomic, precum și cu prilejul aniversării a 142-a de la fondarea instituției. Doamnei Liliana Juc, șef al Filialei „Târgoviște”, Biblioteca Municipală „B.P.Hasdeu”. 2019. (Guvernul Republicii Moldova).

IMPACT: 20 de certificate, 11 diplome

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s