Povestea de seară în vizorul mass-mediei

Am fost în vizorul mass-mediei  pe parcursul lunii martie. Au fost realizate reportaje frumoase, cu titluri inedite despre Proiectul inovațional „Povestea de seară la Târgoviște” de către mai multe posturi de televiziune: TVR Moldova, Publika, Matinalii TVR.  Am  vrea să vorbim despre povestea de seară? De unde va venit ideea? Cine este inițiatorul ei? Cum faceți? Ce povești alegeți pentru a fi narate? Câte povești aveți de acum montate / filmate? – acestea erau întrebările reporterilor. Atenția sporită a televiziunilor, este cel mai grăitor impact al acestui proiect. Am înțeles că facem cevaaltceva, nu numai după reacțiile vizitatorilor paginii de facebook, părinților care-și exprimau uimirea și mulțumirea atunci când veneau la bibliotecă, dar și după interesul pe care l-am provocat în mass-media.

  1. UN GRUP DE BIBLIOTECARI A LANSAT POVESTEA DE SEARĂ… PE FACEBOOK  (TVR Moldova): http://tvrmoldova.md/monden/un-grup-de-bibliotecari-a-lansat-quot-povestea-de-seara-de-pe-facebook-quot/ (despre Proiectul „Povestea de seară la Târgoviște”) (06.03.2019)
  2. POVEŞTI LA UN CLICK DISTANŢĂ (PUBLIKA): https://www.publika.md/povesti-la-un-click-distanta-sunt-filmate-si-improvizate-scenete-inspirate-din-basmele-autohtone_3036386.html (despre Proiectul „Povestea de seară la Târgoviște”) (10.03.2019)
  3. POVEŞTILE MODERNIZATE, PE FACEBOOK ÎNCĂRCATE (Matinalii TVR Moldova): https://www.facebook.com/matinaliitvrmoldova/videos/318253555714061/ (despre Proiectul „Povestea de seară la Târgoviște”) (17.03.2019)
  4. De ziua păpușarului în cadrul emisiunii „O seară perfecta” (PRO TV) https://www.facebook.com/osearaperfecta/videos/314474752760120/?__xts__[0]=68.ARDEltZZ4AqRe3yw_qujVRn-FFaIolBpVN7dYskcOWFpic0g4TXgY7fB6Rnz (21.03.2019)

Liliana Juc, șef Filială

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s