Cititorul – cartea de vizită a bibliotecii!      

Creștem cititori care ne reprezintă. El, cititorul, ne menține numele bun, ne asigură ziua de mâine! Prin reușitele, performanțele înscrise de cititorii noștri, ne putem da seama de calitatea muncii noastre de bibliotecar. Cititorul activ, cu succese înregistrate – un măsurător al randamentului de bibliotecă, o încununare a efortului depus de-a lungul anului!

Alex Jangă, cititorul cu multitudine de roluri: formator în replicarea serviciului „Micii europeni”, livrarea de workshopuri „Desenăm cu plastelină”, „Desene în pastel”, „Desenăm un oraș cu creioane cerate și acuarele”, „Experimente haioase” în cadrul Evenimentului „Hora Științei Hasdeu” („PiciLab”); participant la „Târgul serviciilor”, Maratonul Utilizatorului BM „B. P. Hasdeu”, voluntar în buna desfășurare a Programului estival „Vacanța la Târgoviște”.

Andreea Jangă, cititoarea cu multitudine de roluri: formatoare în replicarea serviciului „Micii europeni”, livrarea de workshopuri „Desenăm cu plastelină”, „Desene în pastel”, „Desenăm un oraș în creioane cerate și acuarele”, „Experimente haioase” în cadrul Evenimentului „Hora Științei Hasdeu” („PiciLab”); participantă la „Târgul serviciilor”, Maratonul Utilizatorului BM „B. P. Hasdeu”, voluntară în buna desfășurare a Programului estival „Vacanța la Târgoviște”.

Mădălina Istrati, Adelina Istrati – semifinalistele Concursului de lectură „Bătălia Cărților”. Daniel Luchian – cititorul anului 2018 în cadrul Concursului de lectură „Bătălia Cărților”.

Beatrice Ursachi și Patrice Ursachi – cele mai active participante la serviciul Teatrul de păpuși „Bibliopicii”, spectacolele „Pământul cât este de frumos!” (Întâlnire cu scriitorul Ianoș Țurcanu), „În căutarea fericirii” (Întâlnire cu Mircea Grecu); participante la Evenimentul LudoTalks, training Livrarea bunelor practice din Polonia și Lituania, etc.

Anastasia Lisnic – participantă și voluntara serviciului „Meșterița”, participantă la Concursul „Bătălia Cărților” 2018.

Alexandra Agapii – participantă serviciului „Meșterița” și cea mai activă voluntară.

Am avut un parcurs bogat, cu cititori învingători la Concursul de lectură „Bătălia Cărților”, participanți la LudoTalks, formatori de servicii, voluntari în cadrul serviciilor de bibliotecă.

Liliana JUC, șef filială

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s