Medalion literar-artistic „Ștefan cel Mare și Sfânt – voievodul neamului românesc” la Brigada de Infanterie Motorizată nr. 2 „Ștefan cel Mare și Sfânt” (513 ani de la moartea marelui domnitor)

Este o zi toridă, dar câțiva copii, două mămici, cititori ai Bibliotecii „Târgoviște”, merg la Brigada de Infanterie Motorizată nr. 2 „Ștefan cel Mare și Sfânt”. În fiece an, mDSCN1266ergem într-acolo cu un program literar-artistic, pentru a invoca faptele de arme ale marelui domnitor Ștefan Cel Mare, este al șaptelea an de acum.  Toți sunt plini de emoție și interes, chiar și copii care au mai fost la unitate, cum ar fi Jangă Andreea, Jangă Alex, Cazan Cosmin, iar pentru cei care sunt pentru prima oară, – Caraman Patricia, Rubanovici Alexandrina, Rubanovici Laurențiu, – curiozitatea este și mai mare. Vor vorbi, recita, cânta despre Marele Voievod. Vor vedea soldați, tehnică miitară, vor primi chiar și un prânz ostășesc.

Medalionul a cuprins un fișier biografic prezentat ppt de către Alex Jangă, revista bibliografică „Cărți despre Ștefan cel Mare și Sfânt” ppt – Andreea Jangă, legenda și o miniatură artistică – Cosmin Cazan, poezia „Muma lui Ștefan cel Mare” recitată de Patricia Caraman și cântece patriotice în interpretarea micuților Alexandrina și Laurențiu Rubanovici. A fost o zi frumoasă și plină pentru cititorii bibliotecii „Târgoviște” gata de noi și inedte experențe.

Liliana Juc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s