Prezentare de carte Negru și Roșu 1930-2056 de Val Butnaru în cadru Programului Chișinăul citește

    DSCN0789 Prezentare de carte Negru și Roșu 1930-2056 de Val Butnaru în cadrul Programului Chișinăul citește cu cititorii Bibliotecii Târgoviște.

     Val  Butnaru a scris peste 20 de piese de teatru care au fost montate în R. Moldova și România. Primul său roman a fost scris în 2010 după mai mulți ani de dramaturgie.

     Romanul Roșu și Negru 1930- 2056 a fost editat în 2016. Acest roman este scris pe capitole  puse la întâmplare în carte de către autor, ceea ce îi oferă posibilitatea cititorului de a o înțelege în felul lui, pentru fiecare romanul poate avea o istorie aparte.

     DSCN0787Eu citind acest roman m-i s-a arătat viața și istoria a două familii care se urăsc între ele de ani buni și asta se transmite din generație in generație. Citit de altcineva poate avea cu totul alt sens, altă întorsătură, o altă istorie.

    Spre sfârșit am propus să citească romanul și la următoarea întâlnire să ne împărtășim experiențele și să facem discuții referitoare la acest roman.

   DSCN0790 Pentru ai motiva mai mult să citească tot acestui grup le-am prezentat cartea ” Țara stâncilor sărate. Urme misterioase” de Sat-Ok, o carte citită de mine care mi-a plăcut foarte mult și m-am gândit să le-o prezint și lor. Este cu totul diferită de ce-a precedentă, în ea sunt descrise momente din viața reală dar sunt și elemente fantastice.

   După părerea mea cititorii au fost mulțumiți și intrigați, urmează o nouă întâlnire pentru a povesti și împărtăși experiențele.

Caruntu Natalia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s